Over ons FAQ Contact
Zoek direct op bestemming of hotelnaam   

Home        Privacy Statement

  Terug

Privacy Policy

Het bezoeken van onze website:

U kunt onze website bezoeken zonder hiervoor persoonlijke gegevens te geven.
​ITAC en haar aangesloten leden hechten veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij u over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegeven. Dit Privacy beleid is mede van toepassing op onze leden.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer u gegevens aan onze leden verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.
Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder. U kunt deze inzien via www.cbpweb.nl
 
Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief word u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken onze leden uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of u in de toekomst over reisproducten te informeren.


Zijn er vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan secretariaat@itac.nl

Onze website biedt de mogelijkheid om door te linken naar websites van derden. Deze websites hebben wij getoetst op betrouwbaarheid, er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de getoonde informatie en privacy policy van deze websites.

    Zoek uw kantoor
Zoek uw kantoor
    Handige links
ANVR
Reisdagboek
Reisinformatie
Toon meer...
ANVR
Copyright © 2013-2014
 
KeepAlive