FAQ Contact
Zoek accommodatie   
ANVR SGR
          Thema's
Autovakanties
All Inclusive vakanties
Dichtbij vakanties
Vliegvakanties
Treinreizen
Citytrips
Zonvakanties
Last minute vakanties
Bel mij terug
          Handige links
ANVR
Reisdagboek
Reisinformatie
Toon meer...
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Itactravel        Keyzer Reizen

  Terug

Over ons

Zoek & Boek

Hotels

Autohuur

Cruises

 

Welkom bij Keyzer Reizen


Welkom op de site van Keyzer Reizen.

Keyzer Reizen is inmiddels een begrip in de regio. Van Stolwijk tot aan IJsselstein en zelf ver daarbuiten vinden mensen de weg naar Keyzer Reizen.
Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan door zelf veel te reizen. Reizen is dan ook onze passie en hobby. Zo gaan wij "Verplicht" een aantal bestemmingen bezoeken om voor u met de juiste adviezen te komen.

Bent u op zoek naar een geschikte reis, dan bent u op het juiste adres. Vaak start een zoektocht naar een reis op het internet.
Bij ons kunt u rustig op het moment dat het u uitkomt onze site gebruiken om een hoop informatie te verzamelen.
Natuurlijk kunt u de reis ook via onze site boeken, waarbij wij de reis voor u kunnen blijven afhandelen en u dus verzekerd kunt zijn dat u altijd op ons terug kunt vallen.Zo hebben wij een zoek en boek button waarbij u heel gemakkelijk vast kunt kijken of er een geschikte reis voor u bij zit.

Mocht u meer advies willen hebben dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in Lopik. De mooie warme uitstraling van ons kantoor sluit aan bij onze visie van service en professionaliteit. Wij willen graag uw reis voor u verzorgen en kunnen alles voor u uit handen nemen.
Van het vervoer van/naar schiphol tot aan stoelen boeken en het reserveren van een musical... Wij doen dit graag voor u....

Veel plezier op onze site..

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij tijdens de verkiezing "Reisbureau van het jaar 2012", als beste reisbureau van de provincie Utrecht zijn uitgeroepen.

Bij de verkiezing, waarbij de deelnemende reisbureaus onder meer worden beoordeeld op beleid, commerciële vaardigheden, reiskennis en inlevingsvermogen, werd bij ons vooral op klantaandacht en advieskwaliteit zeer hoog gescoord. Daar zijn we natuurlijk erg trots op, want we besteden graag veel aandacht aan een goed reisadvies voor onze klanten. Als zelfstandig reisbureau kunnen we net een beetje verder gaan in service dan alle ketens om ons heen. Bij ons staat de klant nog echt centraal en deze waardering uit de branche onderstreept dat nog eens.

De gewonnen prijs is vooral te danken aan het team. We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd om een goed team van ervaren adviseurs op te bouwen. Het dan ook vooral voor hen een waardering voor alle inzet die ze hebben om steeds weer tot het uiterste te gaan om klanten een onvergetelijke reis te bezorgen.

 

 

SGRANVR
Copyright © 2013-2014
 
KeepAlive